pladsens

Faciliteter

Velassorteret kiosk.

I vores kiosk i receptionsbygningen kan du handle ind meget ind til dagens fornødenheder.

Her finder du blandt andet:

  • Friskbagt morgenbrød
  • Æg, mælk og pålæg
  • Is og slush ice
  • Kolde øl og vand
  • Legetøj og souvenirs

Hyggelig stor overdækket terrasse

 

Den store overdækkede terrasse gør, at du kan sidde udendørs,  på de dage, hvor den danske sommer driller lidt.

 

Minigolf

Hos Kruså Camping kan du spille minigolf på en af Sønderjyllands bedste og flotteste minigolfbaner. Så det er bare med at få udfordret familien, naboer eller vennerne – og så ellers i gang.

Du finder minigolfbanen lige bag cafeteriaet. Køller, bolde og scorekort kan lejes i kiosken.

Stor legeplads

Centralt placeret på pladsens nordlige del finder I den store legeplads med både hoppepuder, trampolin, klatrevæg, rutsjebaner og en 30 meter lang svævebane. Her kan ungerne hygge sig og lege sammen, mens forældrene slapper af.

Til de helt små har legepladsen også girafgynge, gynger, karrusel, vippe og vippedyr og en dejlig stor sandkasse.

Køkken

Campingpladsen råder over gode køkkenfaciliteter, som kan benyttes under opholdet, både til den enkle madlavning og til det mere krævende.

Har du særlige ønsker eller behov, da spørg i receptionen.

Opholdsstuer

På pladsen findes der to opholdsstuer. I den lille, kan du se TV og spille spil, mens den store, som du finder i receptionsbygning er perfekt til fællesspisning eller andre sociale arrangementer.

Moderne badefaciliteter

To steder på den overskuelig plads findes gode badefaciliteter, det store moderniseret fra ende til anden for blot nogle få sæsoner siden.

Wifi

På servicebygningerne er der monteret antenne og router, så I på stort set hele pladsen har adgang til campingpladsens trådløse netværk.

Vi dækker lige p.t. 90 procent af pladsen, udtagen i den sydligste del. Er du I tvivl om, hvor du kan få adgang til Wifi, så er du altid velkommen til at spørge i receptionen, hvor du også køber din internetadgang.

Petanque bane

Petanque er hyggeligt, og så er det en aktivitet, hvor alle kan være med. Du er velkommen til at spille med dine egne, medbragte petanque kugler – ellers kan du købe i vores kiosk.

Fællestelt ved teltpladsen

Fællesspisning eller bare almindelig hygge i vores store dejlige, fællestelt, som du finder ved indkørslen til teltpladsen – du bestemmer selv og teltet er til fri afbenyttelse for alle vores gæster.