pladsens

Faciliteter

Velassorteret kiosk.

I vores kiosk i receptionsbygningen kan du handle ind meget ind til dagens fornødenheder.

Her finder du blandt andet:

  • Friskbagt morgenbrød
  • Æg, mælk og pålæg
  • Is og slush ice
  • Kolde øl og vand
  • Legetøj og souvenirs

Hyggeligt cafeteria med stor overdækket terrasse

I vores cafeteria tilbyder vi hen over sæsonen et varierende program af god cafeteriamad. Altid rigeligt og altid kvalitet på tallerkenen er mottoet, som vi vil leve op.

Den store overdækkede terrasse gør, at du kan sidde udendørs, også på de dage, hvor den danske sommer driller lidt.

Se cafeteriets åbningstider på pladsen eller skriv til os her for nærmere information.

Minigolf

Hos Kruså Camping kan du spille minigolf på en af Sønderjyllands bedste og flotteste minigolfbaner. Så det er bare med at få udfordret familien, naboer eller vennerne – og så ellers i gang.

Du finder minigolfbanen lige bag cafeteriaet. Køller, bolde og scorekort kan købes i kiosken.

Stor legeplads

Centralt placeret på pladsens nordlige del finder I den store legeplads med både hoppepuder, trampolin, klatrevæg, rutsjebaner og en 30 meter lang svævebane. Her kan ungerne hygge sig og lege sammen, mens forældrene slapper af.

Til de helt små har legepladsen også girafgynge, gynger, karrusel, vippe og vippedyr og en dejlig stor sandkasse.

Køkken

Campingpladsen råder over gode køkkenfaciliteter, som kan benyttes under opholdet, både til den enkle madlavning og til det mere krævende.

På Kruså Camping er mulighederne rige for både det ene og det andet. Der er komfur, ovn og mikrobølgeovn m.v.
Har du særlige ønsker eller behov, da spørg i receptionen.

Opholdsstuer

På pladsen findes der to opholdsstuer. I den lille, kan du se TV og spille spil, mens den store, som du finder i receptionsbygning er perfekt til fællesspisning eller andre sociale arrangementer.

Moderne badefaciliteter

To steder på den overskuelig plads findes gode badefaciliteter, det store moderniseret fra ende til anden for blot nogle få sæsoner siden.

Her er også adgang til solarium, hvis den naturlige sol svigter og mange andre behageligheder

Wifi

På servicebygningerne er der monteret antenne og router, så I på stort set hele pladsen har adgang til campingpladsens trådløse netværk.

Vi dækker lige p.t. 90 procent af pladsen, udtagen i den sydligste del. Er du I tvivl om, hvor du kan få adgang til Wifi, så er du altid velkommen til at spørge i receptionen, hvor du også køber din internetadgang.

Petanque bane

Petanque er hyggeligt, og så er det en aktivitet, hvor alle kan være med. Lige ved siden af poolområdet ligger vores Petanquebane, hvor du er velkommen til at spille med dine egne, medbragte petanque kugler – ellers kan du købe i vores kiosk.

Fællestelt ved teltpladsen

Fællesspisning eller bare almindelig hygge i vores store dejlige, fællestelt, som du finder ved indkørslen til teltpladsen – du bestemmer selv og teltet er til fri afbenyttelse for alle vores gæster.