fbpx
Kruså Camping Logo

Faciliteter

Velassorteret kiosk

Er du ude efter at stille den lille sult eller er du snacksulten?

Find vores kiosk i receptions-bygningen, hvor du kan handle ind til dagens fornødenheder. Find alt hvad du har brug for fra dagligvarer til snacks og meget mere.

Kroghs frugt og grønt leverer hver dag friske frugter og grøntsager i deres lille grønne skur ude foran receptionen.

Hyggelig stor overdækket terrasse

Vores store overdækkede terrasse giver dig mulighed for at sidde udendørs, selv på de dage, hvor den danske sommer driller lidt. 

Minigolf

Hos Kruså Camping kan du spille minigolf på en af Sønderjyllands bedste og flotteste minigolfbaner. Så det er bare med at få udfordret familien, naboer eller vennerne – og så ellers i gang.

Du finder minigolfbanen lige bag cafeteriaet. Køller, bolde og scorekort kan lejes i kiosken for 35 kr./pers

Stor legeplads

Centralt placeret på pladsens nordlige del finder du den store legeplads med både hoppepuder, trampolin, klatrevæg, rutsjebaner og en 30 meter lang svævebane. Her kan ungerne hygge sig og lege sammen, mens forældrene slapper af.

Til de helt små har legepladsen også girafgynge, gynger, karrusel, vippe, vippedyr og en dejlig stor sandkasse.

Køkken

Campingpladsen råder over gode køkkenfaciliteter, som kan benyttes under opholdet, både til den enkle madlavning og til det mere krævende. Har du særlige ønsker eller behov? Spørg gerne vores personale i receptionen for hjælp. 

Fællestelt

Fællesspisning eller bare almindelig hygge i vores store, dejlige fællestelt. Du bestemmer selv, om teltet skal anvendes til en hyggelig middag eller til afslappet samvær.

Teltet er til fri afbenyttelse for alle vores gæster.
Find fællesteltet ved indkørslen til teltpladsen.

Opholdsstue

På vores campingplads står vores opholdsstue klar til at byde dig velkommen til afslapning og samvær. Her kan du slappe af, læse din yndlingsbog eller måske se en spændende film på tv’et.

Opholdsstuen er det perfekte sted at tilbringe tid sammen med familie og venner, og den kan også lejes, hvis I er en klub, der søger et rummeligt mødelokale

Fine badefaciliteter

To steder på den overskuelige plads findes ældre og nyere badefaciliteter.

 

 

 

Skak

Tag et spil udendørs skak i storformat. Med vores store skakspil kan I for eksempel kæmpe om opvasken eller en god is.