Kruså Camping
På dansk Auf Deusch In English   Kruså Camping på Facebook   Åben hele året - Ingen pladsbestilling! ß 
 
Motto: Mad der rykker - når maven trykker!

Koteletter i Fad

med champignon sauce
og bacon


Saucen vil have en kareteristisk
smag af champignon.
  

Sværhedsgrad: Let
Personer: 2 voksen
Tilberednings tid: 5-10 min.
Grill Tid: 30 min.

Indkøb:  Foliebakke 21x14x4cm.
1/2 portion glas kartofler
2-300 g. koteletter
1/2 løg
100-125 g. champignon
100 g. bacon i tern
0,25 l. Milda 4/7%, madlav-
ningsfløde eller kokosmælk

I alt for retten
kr.
kr.
kr.
kr.
kr.
kr.
kr.


kr.
2,50
3,50
25,00
1,00
3,00
5,00
8,00

-------
 48,00

Bund:
(1. lag)
   I foliebakken laves en bund af glas kartofler hvorpå der er drysset med salt og peber.
Slut af med løg og champignon.

Sørg for at både champion og kartoflerne er dryppet godt af før de kommes i foliebakken, ellers kan sovsen blive meget tynd.
Kød:
(2. lag)
  Krydder koteletterne med salt, peber og Aromat eller et andet grillkryderi.

Læg derefter koteletterne ovenpå bundlaget.
Dække
(3. lag)
og sauce:
  Bacon fordeles ovenpå koteletterne.

Umiddelbar før rette skal i grillen, hæld din sauce ved (F. eks. Milda Cremefine).

Ønsker du en brun sauce, så hæld Mildaen op i et bæger og tilsæt lidt madkulør og rør rundt først.
Færdig ret fra grill   Retten varmes i grill eller ovn i 30 minutter.

Ovn - 220 grd. uden varmluft.

Gasgrill med 1/2 til 3/4 varme midt i grillen.
I kul grill opvarmes der med indirekte varme.

Anvender man for høj varme, har baconen en tendens til at blive sveden. I så fald lægger man blot et stykke staniol over retten og denne process stoppes.

Camping mad, som gør dig glad.
Denne ret er udarbejdet af Anders Nissen den 16. oktober 2011.
Opdateret den 11.10.2016  
Kruså Camping,   Åbenråvej 7,   6340 Kruså,   Tlf: +45 74671206,   Fax: +45 74671205,   Email: info@krusaacamping.dk