Kruså Camping
På dansk Auf Deusch In English   Kruså Camping på Facebook   Åben hele året - Ingen pladsbestilling ß 
 
Motto: Mad der rykker - når maven trykker!

Koteletter i Fad

På bund af Findus Grillede grøntsa-
ger, og hvidløgsmarinerede bacon
  

Sværhedsgrad: Let
Personer: 2 voksen
Tilberednings tid: 10 min.
Grill Tid: 35 min.

Indkøb:  Hvidløgs marinaden er lavet af
1 spsk. Grøn Pesto
1-2 fed presset hvidløg
3 spsk. olie
1/4 tsk. salt og 1/4 tsk. peber
1 tsk. basilikum
Indkøb:  Foliebakke 21x14x4cm.
300 g. Findus Grillede grøntsager
2-300 g. Koteletter
100 g. bacon i tern
0,25 l. Milda 7%
Pris på marinaden

I alt for retten
kr.
kr.
kr.
kr.
kr.
kr.
kr.

kr.
2,50
5,00
25,00
5,00
2,00
7,50
6,00
-------
 53,00

Hvidløg marineret bacon:    Kom alle dele til marinaden i en skål eller en 0,4 liter plastbæger. Pensel koteletterne med marinaden og tilsæt derefter baconen, og rør rundt.
Bund:
(1. lag)
  I foliebakken laves en bund med Findus - Grillede grøntsager - Krydderet med basilikum og hvidløg. Tilsæt salt og peber efter behov.
Kød:
(2. lag)
  Læg de marinerede koteletter ovenpå bundlaget.
Dække
(3. lag)
og sauce:
  Den marinerede bacon fordeles ovenpå koteletterne, og hæld din sauce ved (F. eks. Milda Cremefine).
Færdig ret fra grill   Retten varmes i din grill eller i ovnen derhjemme (220 grd. uden varmluft).
I kul grill er det med indirekte varme, og i gasgrill er det midt i grillen og ved laveste varme. Opvarmningstiden er 35-45 minutter.


Camping mad, som gør dig glad.
Denne ret er udarbejdet af Anders Nissen den 22. oktober 2011.
Opdateret den 11.10.2016  
Kruså Camping,   Åbenråvej 7,   6340 Kruså,   Tlf: +45 74671206,   Fax: +45 74671205,   Email: info@krusaacamping.dk