Kruså Camping
På dansk Auf Deusch In English   Kruså Camping på Facebook   Åben hele året - Ingen pladsbestilling! ß 
 
Motto: Mad der rykker - når maven trykker!
Grundprincipper for camping mad i fad

Sværhedsgrad: Let
Personer: 2 voksen
Forarbejdnings tid: 5-10 min.
Grill/ovn Tid: 30-45 min.
Fad:  Foliebakke 21x14x4 cm. kr. 2,50
Bund: 300 g. kartofler og/eller    
  Div. grøntsager kr. 5,00
Kød 300 g. kød/fisk/nøddefars
Evt. marinade til kødet
kr. 25,00
Dække Ost vendt i marinade
løg vendt i marinade
Bacon
kr. 5,00
Sauce 0,25 l. Milda 4% eller 7%,
0,25 l. madfløde eller
0,25 l. Kokosmælk
kr. 7,50
  Forventet gennemsnitspris    kr. 55,00

Fadretternes opbygning.

Fadet Som fad anvendes en foliebakke. Bakke nr. 8389 er velegnet til 2 personer, og kan indeholde 890 ml. Målene for alubakken er ca. 21x14x4 cm. Prisen for denne bakke er set fra 1,75 til 3,50 kr. Skal der laves mad til mere end 2 personer, kan du f.eks. bruge 2 bakker eller vælge en større alubakke.

Lag 1
Bund
33%
Bunden i foliebakken dækkes typisk af kartofler eller grøntsager.
Kartoflerne kan være fra glas, skiver eller både på frost eller kogte fra Flensted.
Bunden kan også være af udelukkende grøntsager. F. eks. en frosne grøntsagsmix eller rodfrugtblanding.
Et lag med kartofler, efterfyldt med grøntsager er især en god mix.
Bemærk: Høj varmen direkte under foliebakken kan medføre at lidt af bunden brænder fast til foliebakken.

Lag 2
Proteiner 
33%:
Stort set alle vore proteiner kommer fra kød, nødder og soja.
Som udgangspunkt har kød et protein indhold på ca. 20% og nødder det halve.
Kød er derfor en lige så vigtig bestanddel af vor føde som nødder er for vegetarer.
Folie retterne indeholder primært kød af forskellige typer (ca. 33%), men efterfølgende kommer der f. eks en vegetarisk Hawaii bøf i fad.
Kødet vil typisk være marineret med en marinade, lavet af rød eller grøn pesto tilsat madolie og lige det du kan lide. Man kan også bruge Jensens sukkersøde Originale Barbecue Marinade, som til tider smager virkelig godt.
Har du din egne hjemmelavede marinade, så brug denne, for den passer jo til dine smagsløg.
Bemærk: Meget kød kan grilles direkte på grillen, samtidig med at resten i foliebakken opvarmes som beskrevet her på siden.

Lag 3
Dække
få %

Dette lag er hvad man ligger oven på kødstykket eller nødefarsen.
Det kan være bacon, reven ost, løg eller f.eks. ananas oven på en Hawaii bøf

Sauce:
33%
Sidste del er saucen som primært første lag opvarmes i. Der skal bruges 150-250 ml afhængig af pladsen.
Saucen kan være en Milda 4% som har en cremet struktur eller lav og tilsæt en forholdsvis tynd bearnaisesauce/Jensens favortisovs.
Madlavningsfløde eller kokosmælk kan også bruges, men så skal man tilsætte 1 spsk. cremefraise pr. 50 ml. for at opnå en cremede konsistens.

Camping mad, som gør dig glad.
Denne denne side er udarbejdet af Anders Nissen den 25. september 2011.

Opdateret den 11.10.2016

Kruså Camping,   Åbenråvej 7,   6340 Kruså,   Tlf: +45 74671206,   Fax: +45 74671205,   Email: info@krusaacamping.dk